Skip to main content

Outdoortraining

Je wordt fitter en sterker. Je gaat je beter voelen en beter functioneren!

Outdoortraining is voor iedereen die graag onder deskundige begeleiding een leuke en motiverende groepstraining wil volgen. Als u een actieve leefstijl belangrijk vindt en u zich graag fit en energiek wilt voelen bent u bij ons in goede handen. De trainers zijn gespecialiseerd in de begeleiding bij klachten en beperkingen zoals rug-problematiek, pijn aan de nek, schouders, knieklachten, enz. Ook als u een chronische ziekte heeft, een verlaagde belastbaarheid vanwege uw leeftijd of lichamelijke beperking kunt u bij ons terecht. De training is in een veilige omgeving waar iedereen op zijn / haar eigen niveau kan
trainen.

Tijdens de training oefent u in groepsverband met materialen zoals power bag, gewichten, touwen, ladder, springbak enzovoort. Elke training worden er oefeningen gedaan gericht op: het verbeteren van het uithoudingsvermogen, spierkracht, snelheid, explosiviteit, lenigheid en coördinatie. Dit zijn eigenschappen die U nodig heeft voor het behoud van een hoge kwaliteit van leven.

Fysiotherapie van Berkel - Outdoortraining

Groepstraining

Voordat u start met de groepstraining dient u een vragenlijst in te vullen. Hierbij worden uw persoonlijke gegevens en trainingsdoelen doorgenomen. De training wordt continue aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Hierbij kan iedereen op zijn/ haar eigen niveau sporten. Zo blijft uw training doelgericht, wordt u geholpen wanneer u last heeft van acute klachten/beperkingen en boekt u met elke training de meest optimale trainingsresultaten. De Outdoortrainingen gaan in principe altijd door. Regen, wind en sneeuw zullen geen reden zijn om niet naar buiten te gaan. Alleen als de weerssituatie gevaar oplevert (onweer) dan vervalt de training. Zorg ervoor dat je gekleed bent op het weer, trek buitenschoenen aan en neem een flesje water mee.

Fysiotherapie van Berkel - Outdoortraining

Plaats en tijd

Wij werken met vaste groepen van hooguit 9-10 personen en reserveren een vaste plek voor u in de outdoortrainingsgroep. Wilt u meer informatie over specifieke tijden dan kunt u contact opnemen met de praktijk of met één van onze trainers / fysiotherapeuten.  De groepstraining vindt  plaats in de trainingstuin naast onze praktijk op het adres Hoofdstraat 16, 5481 AG Schijndel.

Fysiotherapie van Berkel - Outdoortraining

Begeleiding

U wordt begeleid door hoogopgeleide trainers / (sport)fysiotherapeuten die veel kennis hebben van blessures/aandoeningen en die getraind zijn in het aanpassen van oefeningen en trainingsdoelen. Hierdoor kunnen we tijdens het trainen uitstekend inspelen op uw beperkingen en problemen. Trainers begeleiden veelal dezelfde groepen zodat kwaliteit, directe betrokkenheid en duidelijkheid gewaarborgd blijven.

Tarieven

Klik hier voor de tarieven van Outdoortraining.
Klik hier voor de algemene voorwaarden van Outdoortraining.

Download hier de informatiefolder in PDF formaat.