Skip to main content

Fysio Fitplus

Je wordt fitter en sterker. Je gaat je beter voelen en beter functioneren!

Fysio Fitplus is voor iedereen die graag onder deskundige begeleiding een leuke en motiverende groepstraining wil volgen. Alle trainers zijn fysiotherapeuten en daarmee gespecialiseerd in de begeleiding bij klachten en beperkingen zoals rugpijn, pijn aan de nek, schouders, knieklachten, enz. Ook als u een chronische ziekte heeft, een verlaagde belastbaarheid vanwege uw leeftijd of lichamelijke beperking kunt u bij ons terecht. De training is voor iedereen geschikt en het is een veilige omgeving waar iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Tijdens de training oefent u in groepsverband met fitnessmaterialen zoals gewichten, gymballen, stepbanken en oefenmatten.
De training is gericht op:

  • het verbeteren van uw uithoudingsvermogen
  • spierversterkende oefeningen
  • verbetering van uw houding
  • trainen van de rompspieren
  • verhogen van de belastbaarheid van uw spieren en gewrichten
  • verbeteren van coördinatie en balans
Fysiotherapie van Berkel - Fysio Fitplus

Groepstraining

Voordat u start met de groepstraining dient u een vragenlijst in te vullen. Hierbij worden uw persoonlijke gegevens en trainingsdoelen doorgenomen. De training wordt continu aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau bewegen. Zo blijft uw training doelgericht, wordt u geholpen  wanneer u last heeft van acute klachten/beperkingen en boekt u met elke training de meest optimale trainingsresultaten.

Plaats en tijd

Wij werken met vaste groepen van hooguit 9-10 personen en reserveren een vaste plek voor u in een trainingsgroep. Er worden trainingen aangeboden op ochtend en een avond. De trainingen worden gegeven bij KVS, op de Rooiseheide. Wilt u meer informatie over specifieke tijden dan kunt u contact opnemen met de praktijk of met één van onze trainers.

Begeleiding

U wordt begeleid door onze trainers, welke allemaal fysiotherapeuten zijn, die veel kennis hebben van blessures/aandoeningen en die getraind zijn in het aanpassen van oefeningen en trainingsdoelen. Hierdoor kunnen we tijdens het trainen uitstekend inspelen op uw beperkingen en problemen. Trainers begeleiden veelal dezelfde oefengroepen zodat kwaliteit,  directe betrokkenheid en duidelijkheid gewaarborgd blijven.

Klik hier voor de tarieven van Fysio Fitplus.
Klik hier voor de algemene voorwaarden van Fysio Fitplus.

Fysiotherapie van Berkel - Fysio Fitplus