Volg hier de laatste updates en ontwikkelingen omtrent corona

Belangrijk bericht met betrekking tot de lockdown

Beste Mensen,

Na de toespraak van maandagavond 14 december is duidelijk geworden dat we onze fysiotherapeutische diensten mogen blijven aanbieden. De praktijk blijft dus open voor behandelingen. Hieronder vallen ook de trainingen voor de mensen met COPD, COVID en andere aandoeningen en die middels de fysiotherapie verzekering vergoedt worden.

Helaas moeten we stoppen met onze trainingsactiviteiten (Fysio Fitness in de ochtenden en avonden en de FysioFit groepen buiten). Deze maatregel zal in ieder geval duren tot en met 18 januari.

Morgen (dinsdag, 15 december) hebben we een vergadering en gaan we op een rijtje zetten hoe we jullie nog zouden kunnen ondersteunen. Een optie hierbij is gebruik maken van onze online fysiotherapie app, Physitrack. Mocht je hier sowieso gebruik van willen maken, wil ik je vragen dit via de mail aan te geven; dit kun je dan sturen naar info@fysiovanberkel.nl.

Op het moment dat we meer duidelijkheid hebben, communiceren we dit via de maillijst, via facebook en/ of instagram. Daar waar nodig zullen we je persoonlijk gaan benaderen.

Voor nu wens ik iedereen sterkte en hoop jullie weer snel te zien.

 

Namens team Fysiotherapie van Berkel,

Frank Dekkers

 

Corona nieuws updates