PlusPraktijk

Het HCA keurmerk is het hoogst haalbare kwaliteitskeurmerk dat er bestaat binnen de fysiotherapie. Vanaf december 2011 zijn wij een Plus Praktijk. Om deze status te behouden worden we 1x in de 2 jaar geaudit.
Als eerste fysiotherapiepraktijk in Schijndel mogen wij ons PlusPraktijk noemen.  Onze praktijk is bijzonder trots op dit certificaat en het daarmee verwerven van het predicaat PlusPraktijk (voorkeursleverancier voor o.a. Menzis, CZ, Achmea en Agis). Hiermee voldoen wij aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit aan zorg, transparantie, service en informatie voor de cliënt. De criteria zijn gezamenlijk ontwikkeld door de branche en patiëntenverenigingen. Elke twee jaar worden de Pluspraktijken door een onafhankelijk bureau getoetst. Als u kiest voor een Pluspraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden. Het personeel is hoog gekwalificeerd met diverse specialismen.

Klik hier voor meer informatie.

Menzis Businessclub

Samen met andere Pluspraktijken neemt Fysiotherapie van Berkel deel aan de Menzis Businessclub. Dit is een innoverend en ondernemend netwerk van zorgaanbieders die een mening hebben over de gezondheidzorg en die er samen met Menzis de schouders onder willen zetten. Menzis gaat de dialoog met hen aan, niet alleen om hen invloed te geven op het zorginkoopbeleid, maar ook om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de zorg. Denk daarbij aan de mogelijkheden van E-health of het stimuleren van zelfmanagement en klantsturing. Ook het stimuleren van een transparante, efficiënte en effectieve zorg behoort tot de uitgangspunten. De actuele discussie over stijgende kosten in de gezondheidszorg vraagt om nieuwe en wellicht onorthodoxe oplossingen. Bundeling van inventieve ideeën vanuit het veld van de ondernemende zorgaanbieders vergroot de kans op het ontwikkelingen van betaalbare oplossingen voor de toekomstige zorg.