Nieuwsbrief december 2020

Zorgverzekeringen 2021

Voor 2021 wordt er door de zorgverzekeringen fors bezuinigd. Dit houdt in dat bij veel polissen de mate van vergoeding voor fysiotherapie wijzigen zal.

Ons advies is om je verzekering voor fysiotherapie goed in de gaten te houden zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Fysiotherapie van Berkel heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen.

Nieuws over “ongecontracteerde” zorg is hierdoor niet relevant voor mensen die bij ons onder behandeling zijn/ komen.

Voor meer informatie zie onder meer:

https://www.kngf.nl/binaries/content/assets/kngf/onbeveiligd/anderen/toolkit-verzekeren-fysiotherapie/a5-folder-om-zelf-te-printen

 


 

 

 

Opleiding COPD/ COVID-19 fysiotherapie Linda

In het afgelopen najaar heeft Linda de opleiding voor COPD fysiotherapie met goed gevolg doorstaan. Zij mag zichzelf vanaf nu COPD therapeut noemen.

Ook heeft Linda de scholing voor COVID-19 gevolgd. Hierdoor mag ze ook mensen behandelen die revalideren na het doormaken van COVID-19.

 

 

 

 

 

 


 

Start werkzaamheden Elizabeth

Na de geboorte van dochter Kaat is Elizabeth begin december weer gestart met het behandelen van mensen. In december zal ze nog niet volledig werkzaam zijn. Begin 2021 wel. Wij wensen Elizabeth veel succes toe!


 

 

FysioFit trainingen en het Trainingscentrum

De FysioFit buiten trainingen zijn op  19 november weer opgestart na een kort reces van 2 weken als gevolg van de COVID-19 maatregelen. Heb je interesse in een uitdagende buitentraining onder begeleiding van een fysiotherapeut; Er is nog ruimte voor deelnemers. Mocht je interesse hebben, vraag het je therapeut, of neem contact op met de praktijk.

Ons trainingscentrum is gewoon geopend met de restrictie van de maximale groepsgrootte van 8 personen per groep en strikte openingstijden (strikte start en eindtijd).

 

 

 

 

 

 

 


 

Video’s op Website, Facebook en Youtube

We hebben in maart en april een aantal oefeningen online gezet die je zelf thuis kunt doen. De video’s worden nog steeds aangeboden op deze pagina, Facebook en Youtube. Als je geen Facebook en/ of Youtube gebruikt, maar wel graag met onze oefeningen, tips en adviezen in beweging wil blijven, bel 073-5475454 of mail dan naar info@fysiovanberkel.nl. Zo kunnen we mogelijk voor jou via de Physitrack app een passend programma maken.


 

Kerstvakantie

Fysiotherapie van Berkel is tussen kerst en oud-nieuw gesloten. Dit betekend dat we vanaf 24 december 17.00 tot en met zondag 2021 gesloten zijn.

Wij wensen iedereen een prettige kerst en een voorspoedig en gezond 2021 toe!